Vox Jubilans  Kinderprojectkoor Joy 


  Vox Jubilans
  2e E.J. Potgieterstraat 47
  2802 VB Gouda
  Waddinxveen
  info@voxjubilans.nl
  Banknr.: 3668.78.611
  IBAN:
  NL80 RABO 0366 8786 11Organist


Sinds 2007 is Marco den Toom onze vaste organist bij de grote concerten, die we rond Pasen en Kerst geven.


Marco (1978), musicus te Hoevelaken, maakte op twaalfjarige leeftijd zijn openbare debuut voor de EO-televisie in het programma ’Jong Geleerd’. Mede dankzij verdere orgellessen bij Henk van Zonneveld en Herman van Vliet was hij vijf jaar later voor het eerst te beluisteren op cd. Marco studeerde af aan het Utrechts Conservatorium, volgde diverse masterclasses bij Charles de Wolff en bekwaamde zich verder bij onder andere Klaas Jan Mulder. Daarnaast studeerde hij aan het International Zentrum "Institut van de Klashorst" in Müllheim an der Ruhr (Duitsland).  

Marco is veelvuldig te horen als solist en begeleider van koor- en samenzang. Zijn groot muzikaal enthousiasme en vooral ook zijn sfeerbepalende koor- en samenzangbegeleidingen maken hem tot een veelgevraagd musicus.

Als begeleider en solist werkte hij mee aan radio-, televisie-, dvd-producties en vele cd-opnamen. In de Ichthuskerk te Soest en de Oude Kerk te Putten begeleidt hij de zondagse eredienst als organist. Als vaste koororganist is hij, behalve aan Vox, ook verbonden aan het Chr. Jong Mannenkoor ‘Soli Deo Gloria’ uit Urk en aan Mannenkoor D.E.V. te Kampen.


Concerttip
donderdag 19 september - Moordrecht

Concert ten bate van de stichting 'Charité'.

 

Medewerkenden:

Russisch mannenkoor 'Voices of praise' uit Minsk (Wit-Rusland) o.l.v. Paul Hoor

Marcel van de Ketterij, orgel

 

Toegang is vrij, wel is er een collecte voor de stichting.


Meer info

Actueel

Volg ons via