Vox Jubilans  Kinderprojectkoor Joy 


  Vox Jubilans
  Willem Alexander-
  plantsoen 4
  2751 BP
  Moerkapelle
  info@voxjubilans.nl
  Banknr.: 3668.78.611
  IBAN:
  NL80 RABO 0366 8786 11Gratis zomerconcert met Vox Jubilans


Dinsdag 3 juli bent u van harte welkom op het zomerconcert van Vox Jubilans. Onder de inspirerende leiding van André van Vliet hopen we een gevarieerd programma te brengen.

Een primeur is dat we het lied ‘Elk uur, elk ogenblik’ in het Russisch zingen. Andere liederen zijn onder andere Psalm 63 in een bewerking van André van Vliet, Rots der eeuwen van J.H. Maunder en Make me a channel of Your peace, een gebed van Franciscus van Assisi. Er is een instrumentaal intermezzo en ook de samenzang ontbreekt niet.

Marcel van de Ketterij begeleidt ons achter het orgel.

 

Tien minuutjes naar Oekraïne

De collecte voor deze avond is voor de campagne ‘Gewoon samen’ van stichting Kom over en help. Deze campagne is bedoeld voor kinderen met een beperking die in landen als Oekraïne en Moldavië vaak worden weggestopt. Kom over en help ondersteunt deze kinderen met hun ouders in de vorm van therapie, dagopvang en begeleiding.

Erwin Hout zal als ambassadeur van de campagne ‘Gewoon samen’ de avond openen en sluiten. Verder zullen Jan Boogaard en Laura Pol een korte impressie geven van een bezoek aan kinderen met een beperking in Oekraïne.

 

Locatie en aanvang

Het concert wordt gehouden in de Morgensterkerk, Sterrenlaan 1 in Waddinxveen. Om 19.30 uur gaan de deuren open en om 20.00 uur begint het concert. De toegang is vrij.
Concerttip
zaterdag 8 december - Dordrecht

Adventsconcert

 

Hervormde Gemengde Zangvereniging Vox Jubilans o.l.v. André van Vliet

Marco den Toom, orgel


Meer info

Actueel

Volg ons via