Vox Jubilans  Kinderprojectkoor Joy 


  Vox Jubilans
  Noordeinde 48,
  2742 AD
  Waddinxveen
  info@voxjubilans.nl
  Banknr.: 3668.78.611
  IBAN:
  NL80 RABO 0366 8786 11Terugblik Passie- & Paasconcert


Met dankbaarheid kijken wij als koor en dirigent terug op een mooi concert op Stille Zaterdag 31 maart 2018. Ook dit jaar waren zowel Goede Vrijdag als Pasen weer terug te zien in de samenstelling van het programma.

 

Traditiegetrouw begon ons koor in de koorkerk met het prachtige lied
’t Is Middernacht

Dominee P.D. Teeuw verzorgde de opening en de inleiding op de cantate ‘Olivet to Calvary’ van J.H. Maunder. Deze indrukwekkende cantate vertolkt het lijden en sterven van de Heere Jezus.

Na deze cantate zong Vox Jubilans een aantal liederen die in het teken stonden van Pasen, zoals ‘De Heer is waarlijk opgestaan’ van J. Haydn. We eindigden met het lied ‘De opstanding en het Leven’ uit de cantate ‘Tot Leven Geroepen’, die Vox Jubilans vorig jaar uitvoerde tijdens het Passie- & Paasconcert.  

 

Ruim 600 bezoekers wisten weer de weg te vinden naar de Sint Janskerk te Gouda. Vox Jubilans kreeg de medewerking van Marco den Toom - orgel, Marjolein de Wit - fluit, Marcel Mooibroek en Nando van Westrienen - trompet, Marjo van Someren - sopraan, Bart Oenema - bariton en ds. P.D. Teeuw uit Moordrecht - spreker. De algehele leiding was in handen van onze dirigent André van Vliet.

 

De bezoekers die deze avond aanwezig waren, kwamen tot de ontdekking dat na jaren het vertrouwde rood in de koorkleding is verdwenen, en is vervangen door koningsblauw. Vanaf heden zult u Vox Jubilans zien staan in zwart met blauw: de dames in zwarte rok en top met blauw jasje en de heren in zwart pak met blauwe stropdas.

 

Wij bedanken u voor uw komst en hopen u weer te ontmoeten op ons concert op D.V. 8 juni 2018 met nog twee koren uit Waddinxveen, nl. Chr. Regiokoor Adonai en Chr. Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem. Dit concert zal ook plaatsvinden in de prachtige Sint Janskerk te Gouda.

 

Geniet nog na van een opname van oktober 2017 van de EO bij Nederland Zingt uit Den Haag met Vox Jubilans met het lied ‘De kroon die Hij dragen zal’.
Concerttip
zaterdag 8 december - Dordrecht

Adventsconcert

 

Hervormde Gemengde Zangvereniging Vox Jubilans o.l.v. André van Vliet

Marco den Toom, orgel

Maurice van Dijk, trompet


Meer info

Actueel

Volg ons via